Головна » 2018 » Вересень » 14 » Олімпійський тиждень
1:06 PM
Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень

 

В рамках «Олімпійського тижня» у Верчанській СЗОШ І-ІІ ст. з 10.09.2018р.   по 14.09.2018р. , присвяченого до Дня працівника фізичної культури, з метою виховання  учнів на гуманних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, вчителі фізкультури впродовж тижня провели спортивні заходи для учнів молодшої та старшої школи.
           З другого по дев’ятий  клас вчителем Федорівим В.П. тижня проведені розминки під музичний супровід. Для учнів 2х, 3х, 4х, класів, вчителі Квасна Г.В., Іванюк Л.В., Бортник М.Й. провели спортивні естафети:Човниковий 5х4м., ведення футбольного м’яча з перешкодами, естафета з тенісними м’ячами ( на рівновагу та спритність). Для учнів 5х, 6х класів вчителем Грицишин Т.С. разом з Федорівим В.П. провели дружні змагання «Старти надій». Перемогла команда 6 класу. Також для хлопців 8х, 9х класів був проведений турнір з міні-футболу. Переможцями стали учні 9 класу. Для дівчат 7-9 класів  класів провели волейбольний турнір. Головним гаслом тижня був олімпійський принцип «Головне не перемога, а участь».

Про те на цьому участь учнів школи у спортивному житті не завершується. Адже досконалості форми тіла та духу – немає меж.

Переглядів: 32 | Додав: andrydashavaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar