Головна » 2021 » Грудень » 7 » Майдан Гідності
9:46 AM
Майдан Гідності

Класний керівник 7 класу Биць Х.Ю. провела зі своїми учнями виховну годину « Майдан Гідності».

Христина Юріївна сказала, що ми є свідками грандіозних історичних подій, ми бачили гідність в очах жінок, що відправляли своїх чоловіків у ніч на Майдан, ми бачили гідність у волонтерів, які, завдяки своїм зусиллям, при підтримці народу, всього світу створили армію України, якої уже майже не було, ми бачимо робітників заводів, які цілодобово ремонтують, створюють нове озброєння, ми бачимо наших учених, медиків, артистів, які теж захищають свій народ. Ми також своїми діями, благодійною допомогою робимо усе можливе для збереження, відвойовування миру.

Сидор М.Б., класний керівник 8 класу, провела з учнями класу виховну годину “Країна нескорених”.

« Гідність , - наголосила Марія Богданівна, – це вміння тримати себе та свої думки чистими, що допомагає вчинити правильно, навіть якщо для цього доведеться боротися з особистими емоціями та переступати через свої слабкості. Гідність – це внутрішнє відчуття благородства та відчуття власної відповідальності за своє життя та життя близьких. Гідна людина має чисті думки, адже саме від цього залежать її вчинки. Чесніть, благородство, порядність, співчуття до навколишніх та доброзичливість допомагають людині стати гідною.

Україна – вільна та нескорена країна, гідна бути найвеличнішою та сильною державою! Справжнім патріотом можна назвати тільки того, хто не просто кричить з високих трибун про свою любов до рідної держави, а того, хто прикладає певні зусилля для її розвитку та процвітання.

Ви, молоде покоління, маєте бути справжніми патріотами. Любіть Україну, робіть її сильною, адже саме вам жити у цій країні, і якою вона стане – залежить саме від вас!»

Також учні 7-8 класів переглянули уривки документального фільму

« Революція Гідності. Пишемо історію».

Переглядів: 32 | Додав: andrydashavaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar