Головна » 2019 » Лютий » 18 » Хімія та біологія на кухні
3:22 PM
Хімія та біологія на кухні

Хімія та біологія на кухні (спілкування за чашкою чаю)

 

        Їжа є джерелом речовин і елементів, не­обхідних для росту тварин, людини. Вона відіграє роль своєрідного «будівельного матеріалу». Крім того, це єдине джерело енергії для живого організму. Та часто ми навіть не уявляємо що входить до складу тих чи інших продуктів. Креативно та творчо до вивчення хімії та біології підходить вчитель Верчанської СЗОШ І-ІІ ст.. Галій І.А.  

      Під час заходу учні ознайомились із хімічним складом деяких продуктів харчування та процесами, які відбуваються під час їх переробки. Вчитель розвивала пізнавальну активність учнів та вміння застосувати знання в повсякденному житті.

     Учні  та вчителі дегустували чаї та варення з найрізноманітніших плодів.

Переглядів: 55 | Додав: andrydashavaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar