Головна » 2018 » Жовтень » 15 » День захисника
7:36 PM
День захисника

День захисника

               12 жовтня напередодні Дня захисника України учні Верчанської СЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у конкурсі строю і пісні. Мета конкурсу: формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття школярами знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини та виховання громадянських якостей.

            Відкрила захід педагог - організатор Ключак В.О.,  привітавши усіх з урочистостями та словами вдячності всім військовим, патріотам, які захищають нашу неньку-Україну. Вчитель історії Кришталь С.Д. розповіла учням про історію українського війська, вік нашої армії та її бойові традиції, які формувалися у важких випробуваннях.

            Нині на них покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу. Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси, які характеризують захисників України.

            Перед початком конкурсу строю і пісні було представлено журі.  У конкурсі брали участь учні 5-9 класів. Критеріями оцінювання було передбачено виконання обов’язків командира, якість виконання елементів стройової підготовки та пісні у складі команди, а також злагодженість дій: дисципліна строю, зовнішній вигляд команди,  символіка команди,  виголошення девізу.

            За підсумками конкурсу журі нагородили кращі учнівські команди дипломами.

Переглядів: 30 | Додав: andrydashavaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar