Головна » 2018 » Квітень » 27 » День Цивільного Захисту
10:59 AM
День Цивільного Захисту

День Цивільного захисту

     З метою підвищення якості навчання учасників навчально-виховного процесу, наочного проведення заходів з питань цивільного захисту та обміну досвідом роботи 26 квітня 2018 року проведено День Цивільного захисту у Верчанській СЗОШ І-ІІ ступенів.

Основною метою та завданням Дня ЦЗ було визначено:

- практичну перевірку здатності педагогічного колективу, техробітників та учнів грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров’я у надзвичайних ситуаціях;

- виховання впевненості у ефективності заходів, що проводяться Цивільним захистом;

- формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, здатності самовіддано виконувати завдання Цивільного захисту.

     Проведено вікторину в малюнках: «Обережно! Небезпека!» та рольові ігри «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі», «Вогонь – друг, вогонь-ворог», «Убезпеч своє життя».

     Класними  керівниками 1-9 класів проведено виховні бесіди: «Небезпека під час терористичних актів», «Правила поведінки та дії під час пожежі», «Виробничі аварії з викидом хлору та аміаку. Вражаючі фактори таких аварій», «Дії учнів у разі аварій, катастроф, стихійних лих, а також у воєнний час».

     Перед учнями школи з питань профілактики пожежної безпеки виступили представники Головного управління ДСНС Стрийського районного відділу. Зокрема Старшим інспектором П.І. Кухаром було акцентовано увагу на небезпеці та відповідальності за підпал сухої трави, повідомлено правила дій під час виникнення пожежі  та виявлення небезпечних предметів.

Переглядів: 35 | Додав: andrydashavaa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar